Zizzi Esbjerg i front med nyt initiativ for sårbare kunder

På Kongensgade i Esbjerg ligger den lokale Zizzi-butik. (Foto: Mette Bjerre)

Plussize-butikken Zizzi på gågaden i Esbjerg lancerede søndag aften et initiativ, der skal hjælpe unge og voksne med særlige behov med at få en bedre shopping-oplevelse.

Af Mette Bjerre

Vi har lukket, men kom indenfor alligevel. Sådan lyder budskabet i 48 Zizzi-butikker landet over, der søndag aften lancerede en ny service. Butikkerne vil fremadrettet kunne bookes til at holde åbent uden for almindelig åbningstid, så man kan få en shopping-oplevelse, der er tilpasset ens specifikke behov.

Helle Berg har været butikschef i Zizzi Esbjerg siden april 2018 (Foto: Mette Bjerre)

Butikschef Helle Berg i Zizzi Esbjerg er meget begejstret for initiativet:

“Jeg har før oplevet, at jeg havde en kunde, der havde det meget svært i prøverummet og faktisk endte med at gå grædende herfra. Og så tænker man selvfølgelig: hvad kan vi gøre for at hjælpe i sådan en situation?”

Tilbuddet vil hjælpe dem med at yde den bedst mulige service til flest mulige mennesker. Og så er det sådan set lige meget, om de køber noget.

For Helle er det den gode kundeservice, der er det vigtigste (Foto: Mette Bjerre)

“Vi skrev det på Facebook søndag aften, og den første skrev inden for fem minutter for at høre, hvad det var for noget. Så vi har allerede oplevet stor interesse.”

Helle håber, at budskabet om butikkens nye tiltag vil sprede sig, så folk der ikke normalt går i butikker også kommer ind forbi og får glæde af kædens landsdækkende indsats.

Læs mere om servicen på Facebook-opslaget herunder:

❤️ Unge og voksne med særlige behov ❤️Vi ved at der er nogle unge og voksne som har svært ved at komme ud og kigge i…

Gepostet von Zizzi Esbjerg am Sonntag, 6. Oktober 2019

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *