Lokale spillere på superligaholdet er vigtigt for borgerne i Esbjerg

Mads Larsen har foreløbigt spillet 16 kampe for EfB, og da han debuterede tilbage i 2018, var han den yngste debutant i klubben. Foto: EfB.

EfB-spilleren Mads Larsen skrev i denne uge ny kontrakt med klubben, og det er noget, som glæder befolkningen i Esbjerg, da lokale spillere på holdet er vigtigt.

Af Peter Guldbjerg Jørgensen

Den lokale fodboldspiller Mads Larsen skrev i denne uge under på en ny kontrakt, som løber frem til sommeren 2023. Den 18-årige midtbanespiller er et produkt af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde og EfB Akademi, og for ham betyder det meget at spille på det lokale hold.

”Det betyder rigtig meget at spille for EfB. Jeg har spillet i klubben i mange år, så det er kanon, at jeg nu får lov at spille på Blue Water Arena, hvor jeg kan give noget igen til dem, som står ude på stadion og støtter os,” siger Mads Larsen.

Når esbjerggenserne går til fodbold på Blue Water Arena, er det også vigtigt for fansene, at spillerne er lokale drenge. EfB gør en stor indsats for netop at få lokale spillere på holdet, hvor halvdelen af førsteholdet i øjeblikket er lokalt forankret. På landsplan er EfB også i toppen over brug af egenudviklede spillere.

“At vi har lokale spillere i superligatruppen, er hele grundstammen for min sympati for EfB. Jeg har fulgt EfB, siden jeg sad i klapvogn og har store følelser for klubben. Jeg bliver voldsomt varm om hjertet, når jeg ser vores egne spillere performe på banen – det er helt fantastisk,” siger EfB-fan Jørgen Ipsen Madsen.

Næste gang esbjerggenserne kan se deres lokale drenge spille på Blue Water Arena er fredag d. 25. oktober, hvor de tager imod FC Midtjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *